tiistai 11. lokakuuta 2011

juhlat

No näinhän tässä käy kun on kivaa. Kaikki muu jää. Anteeksi siis laiskuuteni.

Lauantaina vietettiin paluujuhlaa. Väliin kun on jäänyt häitä (omat ja muiden), lapsen syntymät (omat ja muiden), jouluja (3kpl), juhannuksia, vappuja, ystävänpäiviä, pääsiäisiä jne jne. Päätimme siis yhdistää kaikki juhlat yhdeksi suureksi juhlaksi. Vieraita kutsuttiin viitisenkymmentä, ruoat tilattiin pitopalvelusta, kahviherkut konditoriasta ja kakut tein itse.


Pukukoodina mikä tahansa juhla-asu. Muu kansa oli pukeutunut 'tavalliseen' juhla-asuun, mutta mukana oli kaksi vappua viettävää ystävää, tuomisinaan tietysti munkkeja :) Pöydät oli koristeltu teeman mukaan; kaksi pientä joulupöytää, yksi kesäpöytä koivunlehtineen, pääsiäspöytä, hääpöytä sekä lapsensyntymäpöytä.




Lapsia oli paikalla kiitettävästi ja he viihdyttivät toinen toisiaan. Pöydällä löytyi jos jonkinmoista kirjasta 'kotiseudultamme', seinällä oli suuri Ranskan kartta kuvien kera. Valkokankaalla pyöri valokuvia 'kolme vuotta tiivistetysti'. Illalla, kun suurin osa oli jo lähtenyt kotiin, soitosta vastasi ystävämme Trubaduuri.

Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi (halukkaat saivat dogibägin kotiin) ja kaikilla oli hauskaa (tai näin meille sanottiin).

4 kommenttia:

  1. mikä idea!

    teillä on ollut upeat bileet, tämä täytyy pitää mielessä.

    perjantai on ihan kohta, alkaakohan jo jänskättää...

    VastaaPoista
  2. On teillä ollut isot kekkerit! Komppaan Liskistä, että loistava ideavuosien jälkeen. Vau!
    Mukavaa tulevaa perjantaita! ;o)
    Ai niin, mun ensi viikolle tulikin juuri muutoksia ja olen varattu kurssin puolesta ke, to ja pe. Mutta onhan meillä aikaa! =)

    VastaaPoista
  3. olipa mieluisa tapaaminen!

    vanhat tutut kaverit pääsi halaamaan.

    uudestaan! sanoo Liskis kuin Tiivitaavi ikään.

    VastaaPoista
  4. Liskis, ihanaa tyrnihyytelöä! Kiitos suuresta ja lämpimästä halauksesta. Uudestaan.

    Stansta, kiitos perjantaina oli oikein mukavaa. Aikaa meillä on, nyt kun näin lähellä ollaan :)

    VastaaPoista